DUMIS Lifestyle & Interieur | Meteorenlaan 54 - NL 7904 CD Hoogeveen - T. +31 528 263363 - F. +31 528 236565 - W. www.dumis.nl - E dumis@dumis.nl
 
 
Zijdebloemen
Bruidswerk
 
Zakelijk
 
Contact
Webshop
 
 

 

Zijden bruidsboeket

Een bruidsboeket is meer dan zomaar een boeket bloemen, maar een essentieel detail van het huwelijk en een dierbare herinnering in de jaren daarna. Het is daarom niet verwonderlijk dat steeds vaker de keuze valt op een zijden bruidsboeket. Zeker nu de zijdebloemen bijna niet van echt zijn te onderscheiden, omdat ze zo natuurgetrouw mogelijk worden nagemaakt. Een zijden bruidsboeket zal daarom, naast een duurzame herinnering aan uw bijzondere dag, een geliefde decoratie van uw woning blijven .

Of u nu trouwt in een grote, luxe auto, een koets of een lelijke eend, ieder vervoer vraagt om een passende decoratie. Hoewel de meeste aandacht gaat naar de samenstelling van het bruidsboeket, is de autodecoratie een item dat beslist niet over het hoofd gezien mag worden. Net als het bruidsboeket, is de decoratie van de trouwauto een essentieel onderdeel van het huwelijksfeest.

Zijden corsages & boutonnieres

Bloemen zijn één van de meest romantische accessoires voor het huwelijk de boutonnieres en corsages zijn kleine bloemenaccenten voor uw familieleden en de gasten.
Corsages worden gegeven aan vrouwelijke gasten om hen te onderscheidden van de "normale" gasten.
De verwanten die gewoonlijk een corsage bij het huwelijk zullen dragen zijn de moeders van de bruid en de bruidegom, de grootmoeders, en de andere nauwe verwanten, zoals een speciale tante.
Het is ook belangrijk om een corsage aan een eventuele stiefmoeder te geven, als u of uw fiance deze heeft.

Boutonnieres worden gegeven aan de mannen van het huwelijksfeest (ceremoniemeesters, getuige, de vaders van de bruid en de bruidegom, en natuurlijk de bruidegom zelf.
De heren zullen hun boutonnieres op de linker revers van hun tuxedo of kostuums dragen.